Kalite Koordinatörlüğü Program Akreditasyon Komisyonunun desteği ile Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesinde Akreditasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Koordinatörlüğümüz Program Akreditasyon Komisyonundan Öğr. Gör. Özer ÇULHAOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Pelin KEÇECİOĞLU DAĞLI ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail ÖZLÜSOYLU katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi lisans programlarının Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğine (MÜDEK) yapmış oldukları başvurulara ilişkin sürecin değerlendirilmesi, söz konusu dernekten alınan dönütler çerçevesinde  PUKÖ (Planla- Uygula- Kontrol Et- Önlem Al) döngüsü çerçevesinde iyileşme adımlarının belirlenerek hayata geçirilmesi ve saha ziyareti hazırlıklarının sağlıklı bir şekilde  tamamlanması için Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi bölümlerinin birim kalite komisyonları ile 06 Ekim 2023 tarihinde toplantı gerçekleştirilmiştir.

• BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi

• BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı

• Aday Memurlara PUKÖ Temelli Eylem Planı Kapsamında Eğitim Verildi

• BARÜ, akreditasyon başarılarına bir yenisini daha ekledi

• Kalite Koordinatörlüğü 2024/01 Numaralı Birim İçi Toplantısını Gerçekleştirdi

• Kalite Güvence Yönetim Sistemi bir gereği olarak karar alma süreçlerinde kullanılmak üzere geliştirilen "Toplantı Gündem ve Karar Tutanağı"na ilişkin eğitim verildi.

• Birim İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Kılavuzu BİDR Sürüm 3.2 yayımlandı.

• Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Kılavuzu (Sürüm 3.2) yayımlandı.

• 2023 yılı Kurum İç Değerlendirme Takımı Ziyareti Gerçekleştirildi

• Kalite Koordinatörlüğü Kurum İçi Değerlendirme Takımı 2023/01 sayılı toplantısını gerçekleştirdi.