Kalite Komisyonunun 2024/06 sayılı Toplantısını gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Kalite Komisyonunun 26.09.2024 tarihli ve 2024-06 sayılı toplantısı gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıda Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon Programı Raporu, Süreç Yönetimi El Kitabınında Ana Süreçlerinde oluşturulması, yürürlükte olan mevzuat belgeleri hakkında tüm paydaşların görüşleri alınarak gerekiyorsa güncelleme çalışmaların başlatılması, Ders Memenuniyet Anket Sisteminin tanıtımı, Sosyal ve Beşeri Etik Kurulunun hazırlamış olduğu "Etik Kurul Başvuru Fokümanları"nın revizyon işlemleri ve Öğrenci Uyum Eğitimi Memnuniyet Anketinin değerlendirilerek tüm akademik birimlerde uygulanmasının sağlanması vb. konuları görüşülerek karara bağlandı.
  • Kalite Komisyonunun 2024/06 sayılı Toplantısını gerçekleştirdi.

• İzleme ve Değerlendirme Alt Birimi 2024-02 sayılı toplantısını gerçekleştirdi.

• BARÜ’de akredite edilen program sayısı 19’a yükseldi

• Kalite Koordinatörlüğü 2024/04 sayılı Birim İçi Toplantısını gerçekleştirdi.

• Kalite Koordinatörlüğü 2024/03 sayılı Birim İçi Toplantısını gerçekleştirdi.

• Üniversitemiz Kalite Komisyonu 31.05.2024 tarihli ve 2024-04 sayılı toplantısını gerçekleştirdi.

• İzleme ve Değerlendirme Alt Birimi 2024-01 sayılı toplantısını gerçekleştirdi.

• BARÜ, akreditasyon başarılarına yenisini ekledi

• Kalite Koordinatörlüğü 2024/02 Sayılı Birim İçi Toplantısını Gerçekleştirdi

• BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi